3a Sansi Lleida 5 i 10km – 29/11/15

0
674

La 3a Sansi de Lleida compta en aquesta edició amb la novetat d’incorporar un recorregut de 10km al tradicional de 5km i serà organitzada pel Club atletisme Almacelles i Club La Sansi, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida i Diputació de Lleida, amb sortida i arribada a la Llotja de Lleida.| INSCRIPCIONS: Fins el 25 de novembre o fins exhaurir els 1.500 dorsals INSCRIU-TE A: www.lasansilleida.com • www.lasansi.com CONTACTE: lleida@lasansi.com| Categories i premiació: als 3 primers de cada categoria, 3 primers/es locals i 3 millors equips de la cursa de 10km (mínim 3 integrants), i a la cursa de 5km els 3 primers de la categoria absoluta i primer/a atleta local: http://www.lasansi.com/ca/sansi-lleida/categories597 Samarreta tècnica i bossa d’obsequis A tots els participants de la cursa que escollin la opció se’ls lliurarà una samarreta tècnica i bossa del corredor amb diversos obsequis de les empreses patrocinadores com Aneto, Aquarius, Hornimans, chupachups, Oxd, Henkel, entre d’altres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.