SANT SILVESTRE BARCELONESA – SANT CUGAT

0
655

Grup Automobilistic Maas , concesionari Seat, Citroën i DS a Sant Cugat s’ha convertit en patrocinador oficial de la 17ª edició Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat, la emblemática cursa del 31 de desembre, què es celebrarà a Sant Cugat, formaran part de la flota oficial de la Sant Silvestre de Sant Cugat.L’acord va ser signat a la seu de Sant Cugat del Vallès entre el Director Comercial Ondiauto Ricard Valldeperas, el Gerent d’Autos Vilarasau Xavier Montoro i el Director Tècnic de la Sant Silvestre, Domingo López.| D’aquesta manera el Grup Automobilistic Maas donarà un nou impuls esportiu de gran qualitat a la prova involucrán la marca en el món de l’esport i concretament en el running.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.