SANT SILVESTRE BARCELONESA – SANT CUGAT

0
536

Grup Automobilistic Maas , concesionari Seat, Citroën i DS a Sant Cugat s’ha convertit en patrocinador oficial de la 17ª edició Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat, la emblemática cursa del 31 de desembre, què es celebrarà a Sant Cugat, formaran part de la flota oficial de la Sant Silvestre de Sant Cugat.L’acord va ser signat a la seu de Sant Cugat del Vallès entre el Director Comercial Ondiauto Ricard Valldeperas, el Gerent d’Autos Vilarasau Xavier Montoro i el Director Tècnic de la Sant Silvestre, Domingo López.| D’aquesta manera el Grup Automobilistic Maas donarà un nou impuls esportiu de gran qualitat a la prova involucrán la marca en el món de l’esport i concretament en el running.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.