LA CINQUENA EDICIÓ DE LA MARATEST DE BADALONA OBRE INSCRIPCIONS

0
630

La Maratest de Badalona, ​​la cursa de 30 o 15 quilòmetres que reuneix els conceptes de competició i entrenament, obre inscripcions.
La prova, organitzada per Gaudium Sports i amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, l’Ajuntament de Montgat, Marina Badalona i la Diputació de Barcelona, ​​tindrà lloc el diumenge 21 de febrer del 2016. La Maratest s’ha convertit en una prova de referència per fer, en companyia i amb tots els serveis, la tirada llarga prèvia a una marató. La cursa compta amb llebres que marquen sis ritmes objectius de marató: 2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h: 3:45h i 4:00h i amb avituallaments d’aigua i cronometratge cada 5 quilòmetres. A més, en el pas pel quilòmetre 15 i a l’arribada, els participants disposen d’avituallaments sòlids i de beguda isotònica.| Amb sortida i arribada a l’Av. Alfons XIII, davant del Pavelló Olímpic de Badalona, ​​que per cinquè any consecutiu serà el centre neuràlgic de la competició, el traçat de la Maratest destaca per ser força planer i per passar per alguns dels llocs més emblemàtics de Badalona i de Montgat. Les inscripcions online per a la Maratest de Badalona ja estan obertes i es poden formalitzar a la pàgina web de la cursa www.maratest.com. El preu d’inscripció és més econòmic fins al 16 novembre 2015. Posa’t a punt! CONTACTE: Pàgina web: www.maratest.com Facebook: www.facebook.com/maratest Twitter: @maratest30km Mail: info@maratest.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.