LA CINQUENA EDICIÓ DE LA MARATEST DE BADALONA OBRE INSCRIPCIONS

0
546

La Maratest de Badalona, ​​la cursa de 30 o 15 quilòmetres que reuneix els conceptes de competició i entrenament, obre inscripcions.
La prova, organitzada per Gaudium Sports i amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, l’Ajuntament de Montgat, Marina Badalona i la Diputació de Barcelona, ​​tindrà lloc el diumenge 21 de febrer del 2016. La Maratest s’ha convertit en una prova de referència per fer, en companyia i amb tots els serveis, la tirada llarga prèvia a una marató. La cursa compta amb llebres que marquen sis ritmes objectius de marató: 2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h: 3:45h i 4:00h i amb avituallaments d’aigua i cronometratge cada 5 quilòmetres. A més, en el pas pel quilòmetre 15 i a l’arribada, els participants disposen d’avituallaments sòlids i de beguda isotònica.| Amb sortida i arribada a l’Av. Alfons XIII, davant del Pavelló Olímpic de Badalona, ​​que per cinquè any consecutiu serà el centre neuràlgic de la competició, el traçat de la Maratest destaca per ser força planer i per passar per alguns dels llocs més emblemàtics de Badalona i de Montgat. Les inscripcions online per a la Maratest de Badalona ja estan obertes i es poden formalitzar a la pàgina web de la cursa www.maratest.com. El preu d’inscripció és més econòmic fins al 16 novembre 2015. Posa’t a punt! CONTACTE: Pàgina web: www.maratest.com Facebook: www.facebook.com/maratest Twitter: @maratest30km Mail: info@maratest.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.