JAVI JURADO REVALIDA EL TÍTOL DE CAMPIÓ DE LES 5 MILLES NOCTURNES

0
518

Javi Jurado revalida el títol de campió de les 5 Milles Nocturnes El cerdanyolenc Javi Jurado va tornar a ser el més ràpid a les Milles Nocturnes organitzades pel Cerdanyola CH. L’atleta, que enguany competeix amb el club amfitrió, va creuar la línia de meta amb un temps de 00:26:18 (7 segons més que l’any passat). El segon en arribar va ser Fernando Chamorro (Nemràpid Running Club) amb un temps de 00:27:06 i el tercer lloc del podi va ser per Fernando Ruiz de Pedro (Cerdanyola CH) amb una marca de 00:27:11.
A la categoria femenina, Inés Carazo (Club Atlètic Calderí) va pujar al primer lloc del podi amb un temps de 00:31:44, seguida de Laura Gómez (CN Sabadell) amb 00:32:02 i de Paula Batlle amb 00:32:14.| Els guanyadors de les 2 Milles van ser Joan de la Torre i Judith Bermúdez i els de la Mini els atletes Miquel Gonzalez De Ubieta i Iria Romeo. En l’apartat d’equips, el Cerdanyola CH es va penjar l’or en la categoria masculina i en la femenina. En total les tres curses van aplegar quasi 800 participants, amb 47 corredors més a les curses infantils i amb 200 atletes menys a la competició absoluta.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.