JAVI JURADO REVALIDA EL TÍTOL DE CAMPIÓ DE LES 5 MILLES NOCTURNES

0
759

Javi Jurado revalida el títol de campió de les 5 Milles Nocturnes El cerdanyolenc Javi Jurado va tornar a ser el més ràpid a les Milles Nocturnes organitzades pel Cerdanyola CH. L’atleta, que enguany competeix amb el club amfitrió, va creuar la línia de meta amb un temps de 00:26:18 (7 segons més que l’any passat). El segon en arribar va ser Fernando Chamorro (Nemràpid Running Club) amb un temps de 00:27:06 i el tercer lloc del podi va ser per Fernando Ruiz de Pedro (Cerdanyola CH) amb una marca de 00:27:11.
A la categoria femenina, Inés Carazo (Club Atlètic Calderí) va pujar al primer lloc del podi amb un temps de 00:31:44, seguida de Laura Gómez (CN Sabadell) amb 00:32:02 i de Paula Batlle amb 00:32:14.| Els guanyadors de les 2 Milles van ser Joan de la Torre i Judith Bermúdez i els de la Mini els atletes Miquel Gonzalez De Ubieta i Iria Romeo. En l’apartat d’equips, el Cerdanyola CH es va penjar l’or en la categoria masculina i en la femenina. En total les tres curses van aplegar quasi 800 participants, amb 47 corredors més a les curses infantils i amb 200 atletes menys a la competició absoluta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.