4a Sansi Sant Feliu de Llobregat

0
722

Prop de 1.200 arribats a la 4a Sansi de Sant Feliu de Llobregat
Organitzada pel Club Atletisme La Sansi amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, l’argentí Rodrigo Torres 15’53 i Sara Loehr 17’52 als 5km, i Ivan Alcala amb 32’27 i Albada Blay 39’49 als 10km han guanyat avui les curses de la 4a Sansi de Sant Feliu de Llobregat, l Una matinal que ha començat amb les curses de menors amb 225 inscrits, dividits en 4 curses, on desprès ha continuat la cursa de 5 i 10km amb sortida i arribada al mateix punt, un recorregut que passava pel centre de la ciutat. Trobareu les classificacions i primeres fotografies de la cursa a www.lasansisantfeliu.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.