4a Sansi Sant Feliu de Llobregat

0
539

Prop de 1.200 arribats a la 4a Sansi de Sant Feliu de Llobregat
Organitzada pel Club Atletisme La Sansi amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, l’argentí Rodrigo Torres 15’53 i Sara Loehr 17’52 als 5km, i Ivan Alcala amb 32’27 i Albada Blay 39’49 als 10km han guanyat avui les curses de la 4a Sansi de Sant Feliu de Llobregat, l Una matinal que ha començat amb les curses de menors amb 225 inscrits, dividits en 4 curses, on desprès ha continuat la cursa de 5 i 10km amb sortida i arribada al mateix punt, un recorregut que passava pel centre de la ciutat. Trobareu les classificacions i primeres fotografies de la cursa a www.lasansisantfeliu.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.