EXPOSICIÓ 100 ANYS DE LA FEDERACIÓ CATALANA D’ATLETISME

0
652

Aquest dimecres 4 de novembre s’ha realitzat l’acte d’inauguració oficial de l’Exposició 100 Anys de la Federació Catalana d’Atletisme, al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona. L’acte l’ha presentat Juli Pernas, director de la Fundació Barcelona Olímpica. Han participat Josep Maria Antentas, president de la Comissió del Centenari i vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Gerard Martí Figueras, director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i Marta Carranza, Comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona i Presidenta de la Fundació Barcelona Olímpica.| Amb una gran afluència de públic, personalitats, atletes, entrenadors, jutges i representants de diferents institucions, s’ha inaugurat oficialment aquesta exposició itinerant que ja ha estat exposada primer a Calella i desprès a Mataró. Al Museu Olímpic de Barcelona romandrà fins el 14 de desembre, data que viatjarà fins a Mataró i posteriorment a Tarragona, Sabadell i Vic. L’exposició repassa l’historia de la Federació Catalana, des de l’etapa prefederativa fins als nostres dies. S’estructura en blocs temàtics exposats en forma de tòtems lluminosos, amb dos àmbits per a cadascun d’ells. Vint-i-vuit blocs temàtics acompanyats de les diferents samarretes del clubs catalans. Dins dels actes del Centenari, aquesta exposició pretén en la seva itinerància, que arribi al màxim nombre possible de visitants de Catalunya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.