La Cursa Solidària “RUNNING 1900” arriba a l’Estadi!

0
691

L’Espanyol organitza una carrera, el proper 15 novembre, amb finalitats benèfiques per a l’Associació Pallapupas
Pericos Solidaris del RCD Espanyol amb la col.laboració del Club d’Atletisme Cornellà Atlètic, del Club d’Atletisme Pratenc i dels Ajuntaments de Cornellà de Llobregat i del Prat de Llobregat, organitza la Cursa Solidària “RUNNING 1900″el proper diumenge 15 de novembre de 2015, amb sortida a la porta 21 de l’Estadi blanc-i-blau i amb arribada al terreny de joc.| El Espanyol, amb aquesta iniciativa, vol aportar el seu granet de sorra amb la tasca que desenvolupa l’Associació Pallapupas, una ONG dedicada a transformar els hospitals en un espai alegre, dinàmic i esperançador. La missió dels Pallapupas és aconseguir els somriures dels nens ingressats, és omplir les sales d’espera de positivisme i il·lusió, és convertir els hospitals en un lloc més humà. La carrera ha estat presentada aquest migdia a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i amb comptat presència de Javi López, capità de la plantilla i padrí de la inciativa, Xavi Giménez, director de Relacions Externes, Juan Pedro Pérez, regidor d’esports de l’Ajuntament del Prat, José Manuel Parrada, regidor d’esports de l’Ajuntament de Cornellà, així com també membre de l’Associació Pallapupas i dels diferents clubs d’Atletisme que hi col·laboren. La cursa està oberta a totes les persones sense límit d’edat i sexe. Els participants tindran samarreta i dorsal. El preu per participar és de 10 € per a les curses de 10 i 5 km. I 5 € per a les curses infantils de promoció (fins a 14 anys). En finalitzar la cursa es sortejaran regals de tots els col·laboradors i es lliuraran obsequis als participants. Les inscripcions es podran fer en aquest enllaç. D’altra banda, també es podran fer a les oficines de l’Estadi, en l’horari habitual, i a la Botiga RCDESTIL Shop de Cornellà-El Prat el dia del partit contra el Granada. Pericos, us esperem a tots per contribuir a aquesta magnífica causa. Ens veiem el 15 de novembre a la Cursa Solidària “RUNNING 1900”!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.