36è CROS DELS ARENYS SEGONA ESTACIÓ DEL CIRCUIT MARESMENC DE CROS

0
592

Després de l’èxit del primer Cros del Circuit celebrat a Santa Susanna amb més de cinc-cents participants, el proper dissabte 7 de novembre , la prova arriba a Arenys, amb el 36è Cros dels Arenys. Aquest, és diputarà a la zona de Can Jelpí al municipi d’Arenys de Munt. La competició començarà a les 10.00 h i s’allargarà fins les 13.10 del migdia.| Aquest esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament d’Arenys de Mar, l’Ajuntament d’Arenys de Munt i la Penya Apa Anem-hi, juntament amb la col·laboració de Gesport, el Consell Esportiu del Maresme, la Federació Catalana d’Atletisme i la Diputació de Barcelona. Les inscripcions seran gratuïtes a través d’un formulari online a: www.cemareme.cat i a www.gesport.cat. La sola inscripció en una prova permetrà, gratuïtament, i amb el mateix dorsal, prendre part a qualsevol de les proves del CIRCUIT MARESMENC DE CROS 2015/2016, excepte la de Mataró que dependrà, totalment, de la Federació Catalana d’Atletisme.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.