La 4a Sansi de Sant Feliu de Llobregat amb Siria

0
659

La regidora d’esports de Sant Feliu de Llobregat, Lourdes Borrell, el President del club La Sansi, Josep Lluis Blanco, i el ex jugador de handbol i entrenador del club local Andrey Xepkin, van acordar que la 4ª Sansi de Sant Feliu de Llobregat estigui adherida a la taula de suport a la població refugiada, fent diferents accions per col·laborar amb els refugiats.| La 4ª Sansi de Sant Feliu de Llobregat “ciutat de les Roses” es celebrarà el proper 8 de novembre a les 11h organitzada per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i el Club Atletisme La Sansi. Amb una previsió de 1.400 participants la sortida s’efectuarà davant del pavelló d’esports Andrey Xepkin i finalitzarà a la pista d’atletisme de Les Grases. Per segona edició, els participants podran escollir entre 5 i 10 quilòmetres per un circuit que passarà pel centre de la ciutat i per davant de l’Ajuntament, amb molt d’èxit l’edició anterior. L’organització obsequiarà als participants amb una samarreta tècnica i una bossa d’obsequis amb productes dels col·laboradors Aquarius, Henkel, Chupachups, OXD, Hornimans, Aneto, entre d’altres. A més, podran gaudir gratuïtament de guarda-roba, llebres de Corredors.cat a diferents ritmes, calaixos de sortida, massatgistes, tren gratuit, vídeos i més de 2.000 fotografies i més sorpresas tot inclos al preu d’inscripció. La matinal comptarà amb proves per als més petits, que donaran el tret de sortida a les 10h dins la pista d’ atletisme amb samarretes tècniques per tots. Les inscripcions ja obertes es poden fer a través de la web www.lasansisantfeliu.com, on a més s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Sant Feliu, buscar allotjament, inscripcions presencials, horaris de les curses, reglament, consells…

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.