CROS 1 DE NOVEMBRE

0
1108

El proper diumenge 1 de novembre se celebraran dos festivals atlètics de la modalitat de cros.
El Cros de Santa Coloma de Farners, que enguany arriba la quaranta-dos edició, i que es disputarà al circuit dels Saioners, organitzat pel Consell Esportiu de La Selva i el Club Atletisme Lloret La Selva. Aquest cros pertany al Circuit Gironí de Cros essent la primera prova, i també és puntuable pel Gran Premi Català de Cros de cadet, juvenil i júnior, d’on es tria la selecció que participarà al Cros Internacional Juan Muguerza d’Elgoibar.| El 61è Cros de Calldetenes, un dels més antics i amb més tradició de quants es disputen a Catalunya. Organitzat pel Club Atletisme Calldetenes i l’Ajuntament de la ciutat, l’esdeveniment atlètic es desenvoluparà a la Zona Esportiva Municipal de Calldetenes

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.