CROS 1 DE NOVEMBRE

0
873

El proper diumenge 1 de novembre se celebraran dos festivals atlètics de la modalitat de cros.
El Cros de Santa Coloma de Farners, que enguany arriba la quaranta-dos edició, i que es disputarà al circuit dels Saioners, organitzat pel Consell Esportiu de La Selva i el Club Atletisme Lloret La Selva. Aquest cros pertany al Circuit Gironí de Cros essent la primera prova, i també és puntuable pel Gran Premi Català de Cros de cadet, juvenil i júnior, d’on es tria la selecció que participarà al Cros Internacional Juan Muguerza d’Elgoibar.| El 61è Cros de Calldetenes, un dels més antics i amb més tradició de quants es disputen a Catalunya. Organitzat pel Club Atletisme Calldetenes i l’Ajuntament de la ciutat, l’esdeveniment atlètic es desenvoluparà a la Zona Esportiva Municipal de Calldetenes

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.