30a Pujada i baixada a Guanta (Sentmenat) 12,3km 01/11/15

0
579

El proper 1 de novembre a les 10h el Club Atletisme La Sansi organitzarà per tercera edició i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sentmenat la mítica Pujada i baixada a Guanta a la seva 30a edició, amb un límit de 800 participants. La cursa formà part de la Lliga Championchip. Els participants podran fer els 12,3km quilòmetres, 10 per muntanya i 2,3 per asfalt, per un circuit que com l’any anterior la sortida i arribada s’efectuarà davant de l’Ajuntament de Sentmenat. L’organització obsequiarà als participants amb una samarreta tècnica 42k més una bossa d’obsequis de OXD, Henkel, Hornimans, Chupachups, Caldo Aneto… i a més podran gaudir de guarda-roba, nom al dorsal, calaixos de sortida, sortejos, i més sorpreses.| El tret de sortida ho donaran els més petits a les 9.30h amb dos curses segons l’edat. Les inscripcions ja obertes a la web www.pujadaguanta.com, on a més s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Sentmenat, fotos del recorregut, inscripcions, horaris de les curses, reglament, consells… Participaran atletes com l’olímpic Josep Lluis Blanco, Edgars Sumskis de Letònia, o en noies Janeth Becerra de Bolívia. Els últims guanyadors de la cursa van ser l’atleta Olímpic Josep Lluis Blanco al 2013 y 2014, i la marroquí Hasna Bahom al 2013 i Janeth Becerra de Bolivia al 2014.| Classificació masculina 2014: 1. Josep Lluis Blanco (La Sansi) 41’53”; 2. Jaume Domingo (California Sports) 42’37”; 3er.Edgars Sumskis (Letònia / La Sansi) amb 43’17” Classificació femenina 2014: 1ª. Janeth Becerra (Bolívia-Slop.cat Sabadell); 2. Ninfa Estela (Paraguay- California Sports) 51.23; 3. Sandra Sanchez (Slop.cat-Sabadell) 52.39 Vídeo de sortida 2014 http://youtu.be/uUJLeeyRA_Y Fotografies i vídeos http://www.lasansi.com/ca/pujada-guanta/fotos-i-videos509 Més informació: pujadaguanta@lasansi.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.