PRESENTACIÓ EL TAST DE LA MITJA

0
748

Aquest dimarts s’ha fet l’acte de presentació de la cursa El Tast de la Mitja Divina Pastora Assegurances L’aliança a l’Ajuntament de Granollers. A l’acte han participat Josep Mayoral, alcalde de Granollers, i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, entre d’altres personalitats. També ha assistit l’atleta Carles Castillejo que participarà en aquest esdeveniment atlètic.| La cursa se celebrarà el proper dissabte 31 d’octubre i està prevista la participació d’atletes de reconegut prestigi com el mateix Castillejo, Francisco Roldán, Mohamed Zarhouni, Juan Manuel Álvarez, Abdessamad Hemmi, Lídia Rodríguez, Marta Galimany, Bàrbara Ramon, Montse Mas i Hasna Bahom.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.