PRESENTACIÓ EL TAST DE LA MITJA

0
565

Aquest dimarts s’ha fet l’acte de presentació de la cursa El Tast de la Mitja Divina Pastora Assegurances L’aliança a l’Ajuntament de Granollers. A l’acte han participat Josep Mayoral, alcalde de Granollers, i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, entre d’altres personalitats. També ha assistit l’atleta Carles Castillejo que participarà en aquest esdeveniment atlètic.| La cursa se celebrarà el proper dissabte 31 d’octubre i està prevista la participació d’atletes de reconegut prestigi com el mateix Castillejo, Francisco Roldán, Mohamed Zarhouni, Juan Manuel Álvarez, Abdessamad Hemmi, Lídia Rodríguez, Marta Galimany, Bàrbara Ramon, Montse Mas i Hasna Bahom.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.