30a Pujada i Baixada a Guanta – 12,3km per muntanya – 01/11/15

0
935

La 30a pujada i baixada a Guanta (Cursa de muntanya)- Sentmenat serà organitzada el 01/11/15 a les 10h pel Club atletisme La Sansi amb la col·laboració de l’ Ajuntament de Sentmenat, cursa de muntanya puntuable per la lliga Championchip. Del 12,3km tots son per muntanya exceptuant els primers i ultims 800 metres. Premis als 3 millors equips (Els/les 3 millors) i als 3 primers/es de cada categoria http://www.lasansi.com/ca/pujada-guanta/categories883 INSCRIPCIONS: Fins el 29 d’octubre o fins exhaurir els 1.000 dorsals INSCRIU-TE A: www.pujadaguanta.com • www.lasansi.com CONTACTE: pujadaguanta@lasansi.com Samarreta tècnica i bossa d’obsequis A tots els participants de la cursa que escollin la opció se’ls lliurarà una samarreta tècnica i bossa del corredor amb diversos obsequis de les empreses patrocinadores com Aneto, Henkel, Aquarius, Hornimans, Oxd, entre d’altres. Fotografies i vídeos d’edicions anteriors http://www.lasansi.com/ca/pujada-guanta/fotos-i-videos509

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.