RUTA 24 i 25 D’OCTUBRE

0
617

El proper cap de setmana el calendari català de ruta està ple de bones ofertes arreu del territori català. Dissabte 24 se celebrarà la 33a Mitja Marató de l’Anoia i 13è 10 Km Ciutat d’Igualada, organitzada pel Club Atlètic Igualada i l’Ajuntament de l’Ajuntament de la ciutat. La sortida es donarà a les 17 hores a l’Estadi Municipal i les diferents arribades també es realitzaran al mateix indret.| Diumenge 25 seran set els festivals atlètics que es realitzaran. La 37a edició del Cros Popular de Sants, organitzat pel Club Camins Esportius de Sants, amb un circuit urbà al popular barri de la capital catalana. La sortida es donarà a les 10 hores a la Rambla del Brasil cantonada carretera de Sants essent el punt d’arribada el mateix indret. La 12a edició dels 10 Km Urbans de Manresa, organitzat pel club Avinent CA Manresa amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat. La matinal atlètica començarà a les 10,30 hores amb sortida i arribada al Passeig Pere III. El 12è Km de Les Corts, organitzat pel club Barcelona Atletisme i l’Ajuntament de Barcelona-Districte de Les Corts. El festival atlètic començarà a les 10 hores i es realitzaran onze curses d’un km, corresponents a les diferents categories, a la Travessera de Les Corts. La 9a Cursa solidària País del Cava a Vilafranca del Penedès, organitzada per la Confraria del Cava de Sant Sadurní i Octagon Esedos. La sortida es donarà a les 10,00 hores a la Rambla Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès i l’arribada al Pla d’en Mestres de Sant Sadurní d’Anoia amb recorregut de 13,4 km. La 7a Cursa DIR Mossos d’Esquadra a Sant Cugat del Vallés, organitzada pel Grup DiR. Amb sortida a les 9,00 hores al Carrer Cèsar Martinell del municipi vallesà, amb la possibilitat de realitzar una cursa de 10 km o una altre de 5 km, l’arribada es realitzarà a la Rambla del Celler, davant de l’Ajuntament de Sant Cugat. La 3a edició de la cursa Correm Junts – Milla de Sarrià a Barcelona, organitzada per la Fundació ASPASIM i l’Associació Esportiva BCN. La primera sortida es donarà a les 10,00 hores a la Plaça de Sarrià amb recorregut pel Passeig de la Reina Elisenda i arribada al mateix lloc de la sortida. La 2a Cursa “Una llar fora de la llar”, organitzada per la Casa Ronald McDonald de Barcelona amb una distància de 10 km, la sortida es donarà a les 09,30 hores al Parc del Fòrum.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.