COMENÇA LA TEMPORADA CATALANA DE CROS

0
521

Aquest cap de setmana s’inicia la temporada catalana de cros 2015-2016 amb la celebració el dissabte 24 de la dissetena edició del Cros de Santa Susanna. El calendari català de camp a través està ple de bones ofertes atlètiques amb una trentena de festivals atlètics distribuïts per tot el territori català. La temporada té com a culminació, en l’àmbit català, el Campionat de Catalunya de Cros Individual i per Clubs Absolut que se celebrarà el proper 14 de febrer a Girona. El Campionat de Catalunya de Cros Curt per Clubs aquesta temporada es disputarà a Vidreres el 7 de febrer, i el Campionat de Catalunya Individual i Clubs de Veterans se celebrarà el proper 31 de gener a Caldes de Malavella. Com a novetat, es disputarà el primer Campionat de Catalunya Absolut de Relleus Mixtes 4X2.000 metres a Mataró. Com sempre els campionats autonòmics serveixen també per a confeccionar els equips d’atletes atletes i els clubs que participaran als diferents campionats d’Espanya de cros. A nivell estatal, hem de destacar el Campionat d’Espanya de Cros, que es realitzarà el proper 13 de març encara amb seu per designar, i el Campionat d’Espanya de Cros per Clubs que se celebrarà el 28 de febrer amb seu també per designar. A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat d’Europa que es realitzarà a Toulon-Hyeres, França el proper 13 de desembre.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.