La cursa Passos de Gegant convoca a tots els amants de l’esport a córrer contra el càncer

0
687

El proper diumenge 25 d’octubre es celebrarà la 1a edició de la Cursa Passos de Gegant, un esdeveniment esportiu de trailrunning que uneix els municipis de Solsona i Cardona al llarg de 37 km. La cursa arrenca al Castell de Cardona, passant pel Castellvell i culmina a la plaça Major de Solsona. Un recorregut que, sense dubte, es caracteritza per la seva riquesa paisatgística, històrica i cultural. Els corredors tindran el privilegi de córrer per corriols, pistes forestals i trialeres, envoltats de la vegetació característica d’aquesta regió: boscos frondosos de pinassa i pi blanc.| Es tracta d’un esdeveniment social que destinarà tots els fons recaptats a l’Associació Fènix d’ajuda i suport contra el càncer per desenvolupar programes de salut i prevenció. Amb aquesta finalitat, l’esdeveniment també compta amb el suport de la Fundació She. L’esdeveniment compta amb un programa complet d’activitats que comencen el dissabte 24 d’octubre a la tarda i que consisteixen en un cicle de tres ponències i la presentació del briefing de la cursa. La obertura de portes i inscripcions s’iniciarà a les 16.30h i tot seguit es procedirà a la presentació de la cursa, a càrrec de l’equip tècnic, l’associació Fènix i representants institucionals d’ambdues ciutats. A les 17.30h s’iniciarà el cicle de ponències, la primera de les quals versarà sobre “Meteorologia de muntanya” i serà a càrrec de Carles García, meteoròleg i geòleg; la segona, que tindrà lloc a les 18.00h serà sobre “Alimentació pre i post cursa” i es durà a terme per la psiconeuroimmunoendocrinòloga Júlia Clotet; finalment, la tercera ponència serà de 18.30h a 19.00h i porta per títol “Amb el cap als peus, filosofia de muntanya” que serà a càrrec de l’expert en muntanyisme Víctor Pérez. A les 19.00h tindrà lloc la presentació del briefing de la cursa, en la que també s’informarà a tots els participants sobre els horaris d’autobusos i la gestió dels espais. La jornada finalitzarà a les 19.25h amb la clausura de l’acte per part del president de CES. L’esdeveniment compte amb el suport de patrocini de les dues empreses solsonines Transmoises (http://www.transmoises.com/) i Ffuuss (http://www.ffuuss.com/) que volen unir-se a la promoció i difusió de Solsonès i contribuir a la lluita contra el càncer. Així mateix, grans marques esportives i establiments locals també s’han unit a la causa. Totes les persones interessades en inscriure’s a la cursa poden fer-ho a través del següent link: http://www.besttrail.cat/inscripcions3ers/passosdegegant2015-detalls Per a més informació també es pot consultar la web de l’esdeveniment: http://passosdegegant.com/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.