La cursa Passos de Gegant convoca a tots els amants de l’esport a córrer contra el càncer

0
492

El proper diumenge 25 d’octubre es celebrarà la 1a edició de la Cursa Passos de Gegant, un esdeveniment esportiu de trailrunning que uneix els municipis de Solsona i Cardona al llarg de 37 km. La cursa arrenca al Castell de Cardona, passant pel Castellvell i culmina a la plaça Major de Solsona. Un recorregut que, sense dubte, es caracteritza per la seva riquesa paisatgística, històrica i cultural. Els corredors tindran el privilegi de córrer per corriols, pistes forestals i trialeres, envoltats de la vegetació característica d’aquesta regió: boscos frondosos de pinassa i pi blanc.| Es tracta d’un esdeveniment social que destinarà tots els fons recaptats a l’Associació Fènix d’ajuda i suport contra el càncer per desenvolupar programes de salut i prevenció. Amb aquesta finalitat, l’esdeveniment també compta amb el suport de la Fundació She. L’esdeveniment compta amb un programa complet d’activitats que comencen el dissabte 24 d’octubre a la tarda i que consisteixen en un cicle de tres ponències i la presentació del briefing de la cursa. La obertura de portes i inscripcions s’iniciarà a les 16.30h i tot seguit es procedirà a la presentació de la cursa, a càrrec de l’equip tècnic, l’associació Fènix i representants institucionals d’ambdues ciutats. A les 17.30h s’iniciarà el cicle de ponències, la primera de les quals versarà sobre “Meteorologia de muntanya” i serà a càrrec de Carles García, meteoròleg i geòleg; la segona, que tindrà lloc a les 18.00h serà sobre “Alimentació pre i post cursa” i es durà a terme per la psiconeuroimmunoendocrinòloga Júlia Clotet; finalment, la tercera ponència serà de 18.30h a 19.00h i porta per títol “Amb el cap als peus, filosofia de muntanya” que serà a càrrec de l’expert en muntanyisme Víctor Pérez. A les 19.00h tindrà lloc la presentació del briefing de la cursa, en la que també s’informarà a tots els participants sobre els horaris d’autobusos i la gestió dels espais. La jornada finalitzarà a les 19.25h amb la clausura de l’acte per part del president de CES. L’esdeveniment compte amb el suport de patrocini de les dues empreses solsonines Transmoises (http://www.transmoises.com/) i Ffuuss (http://www.ffuuss.com/) que volen unir-se a la promoció i difusió de Solsonès i contribuir a la lluita contra el càncer. Així mateix, grans marques esportives i establiments locals també s’han unit a la causa. Totes les persones interessades en inscriure’s a la cursa poden fer-ho a través del següent link: http://www.besttrail.cat/inscripcions3ers/passosdegegant2015-detalls Per a més informació també es pot consultar la web de l’esdeveniment: http://passosdegegant.com/

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.