LA EDREAMS MITJA MARATÓ DE BARCELONA RECONEGUDA ENTRE LES MILLORS PROVES ATLÈTIQUES DEL MÓN

0
531

Amb el reconeixement de la Federació Internacional d’Atletisme la eDreams Mitja Marató de Barcelona s’estableix entre l’elit de les proves atlètiques populars més importants del món, amb la qualificació dins de la categoria IAAF BRONZE LABEL. Era la primera vegada que la eDreams Mitja Marató de Barcelona presentava la seva candidatura a rebre un guardó per part del màxim organisme internacional del món de l’atletisme, la Federació Internacional d’Atletisme (IAAF), i aquesta ja ha anunciat que reconeix a la eDreams mitja Marató de Barcelona com una cursa digne de dur el guardó de bronze. Amb aquest guardó la màxima institució del l’atletisme mundial, suma el seu reconeixement al de la ciutat i al dels esportistes en la seva espectacular evolució dels darrers anys.| Son molts els requisits que ha de complir una cursa d’atletisme per rebre un reconeixement d’aquest tipus. Aspectes com el nivell dels atletes d’elit que hi participen, la qualitat del circuit, els serveis que s’ofereixen als corredors, el nombre i la qualitat dels avituallaments, els nivells de seguretat, o la cobertura que es dona de la cursa als mitjans son alguns dels molts aspectes que la IAAF té en compte alhora d’atorgar un reconeixement d’aquest nivell. Juan Porcar, Conseller Delegat de la UTE ASO-RPM Racing, empresa responsable de l’organització ho valora molt positivament: “Estem molt orgullosos de rebre a la primera aquest reconeixement per part de la IAAF, ja que és una mostra que la nostre voluntat de convertir la eDreams Mitja Marató de Barcelona en una referencia està donant fruits, i això ens anima a seguir treballant”. Marta Carranza, Comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona: “Amb el seu reconeixement, el màxim organisme atlètic ens encoratja a continuar treballant en assolir l’excel·lència, alhora que ens permet valorar que el camí traçat per l’Ajuntament i l’empresa RPM és sòlid i consistent. Agraïm també la resposta dels milers d’atletes que any rere any participen, i que sense dubte han contribuït també a aconseguir aquest guardó. Una bona notícia per a l’esport i per a la ciutat de Barcelona.”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.