La II Cursa de les Dones de Terrassa solidaria amb “Ayuda Directa”

0
682

El president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, Sr. David Otero fa entrega d’un xec amb un valor superior als 1.000 euros al president de l’ONG “Ayuda Directa Sr. Marcial Peralejo Diumenge 20 de setembre es va celebrar a Terrassa la segona edició de la Cursa de les dones, amb una important participació, sent les xifres oficials de 1.130 inscrits, tot i que van prendre la sortida aproximadament uns 1.300 esportistes. Uns dels eixos principals de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa es la seva solidaritat amb diverses entitats, en aquesta ocasió, la II Cursa de les Dones Terrassa ha col·laborat amb l’ONG “Ayuda Directa” per recolzar el Programa de Microcrèdits a dones de Sri Lanka que actualment arriba ja a més de 200 dones destinatàries de Galle. | Aquesta ONG va néixer l’any 2006 quan es va produir el tsunami a Sri Lanka. Col·labora amb Àfrica, Haití i també conscients de la manca del nostre país, ajuden amb dinars per famílies necessites i cursos formatius per trobar feina. El seu lema “Somriu – Somriu, Cursa en la qual tothom somrigui”. El president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, Sr. David Otero, ha fet entrega d’un xec bancari per valor de 1.028 euros al Sr. Marcial Peralejo, president d’ “Ayuda Directa” en concepte dels beneficis de la Cursa de les Dones de Terrassa que manté el seu caure solidari.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.