RUTA 19 i 20 DE SETEMBRE

0
904

El passat cap de setmana es van disputar tres festivals atlètics corresponents al calendari català de ruta.
Dissabte 19 es va celebrar la sisena Collbatonina, organitzada pel Club Atletisme Collbató, cursa que transcorre per la falda de Montserrat sobre tres traçats. Al de de 15.5 km es van imposar Xavi Tomasa (At C Barcelona) i Carme Ballesteros (CAIES DC). La cursa dels 10 km va ser per Javier Peña i Mireia Cano (CA Olesa). La cursa de 5 km la va dominar Miguel Nocelo i Marta Llagostera (CA Igualada).| Diumenge 20 es va celebrar la vintena edició de la Cursa Festa Major Poblenou – Memorial José Lázar amb un recorregut urbà de 10 km pel barri del Poblenou. La victòria va ser per Juanma Álvarez (At C Barcelona) amb un temps de 32’28 i per Kristina Krentzien amb 42’43”. També diumenge es va disputar la tercera Milla Urbana de Les Franqueses en el marc de la Festa Major Corró de d’Avall. La victòria de la cursa absoluta va ser per Abdessamad Hemmi (CA Montornès) amb un temps de 4’21” i Montse Mas (CA Montornès) amb 5’02”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.