Gran ambient a la Presentació de la Trail Senders del Penedès

0
793

Posted on 19 setembre 2015 by trailsendersdelpenedes El divendres 18 a les 20h va tenir lloc al Centre Cultural Lúdic de les Cabanyes la presentació/xerrada de la 4arta edició, amb un ambient de luxe, unes 60 persones van assistir per escoltar als ponents de la taula, L’obria el Francesc Olivella, alcalde del poble, que agraïa als organitzadors de la cursa i als voluntaris que una cursa d’aquesta envergadura es fes a un poble tan petit com és les Cabanyes amb 957 habitants. El Joan Luque membre de la comissió organitzadora, agafava el relleu i destacava el fet que enguany les inscripcions no aniran ni molt menys com els dos anys anteriors, però que ja serà un èxit si supera els 400 atletes entre les dues curses, una xifra marcada des de l’inici de la Trail, però que encara restava una setmana per fer les inscripcions, als organitzadors li agradarien moltes més per recollir més diners i donar al servei d’Oncologia de Sant Joan de Déu, també presentava els regals d’enguany, una samarreta i uns mitjons tècnics. El Joan Luque li passava la paraula al primer ponent de la xerrada, el Pep Ollé, un gran atleta de muntanya i campió del món de Raids, el Pep parlava de com s’ha d’entrenar, coneixements del corre, de lesions i com ha evolucionat les curses en tots aquests anys. El segon ponent de la xerrada va ser el cardiòleg de l’hospital de Vilafranca, l’Adolf Descalzi que parlava dels límits a on el cor es pot portar fent esport, de com prevenir-lo i que s’ha de fer, amb una prova d’esforç tothom donaria un gran pas per valorar el seu cor i per detectar possibles anomalies L’acte va finalitzar prenent tothom una copa de cava i coca.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.