RUTA 19 i 20 DE SETEMBRE

0
755

El proper cap de setmana, el calendari català de ruta disposa de tres bones ofertes. Dissabte 19 es disputarà la sisena Collbatonina, organitzada pel Club Atletisme Collbató. La cursa que transcorre per la falda de Montserrat, es disputa sobre tres traçats de 15.5 km, de 10 km i de 5 km pel nucli de Collbató i les pistes forestals de la rodalia. La distància de 15 km, anomenada Cursa Collbató-El Bruc, va de Collbató al Bruc i torna per pistes forestals. La jornada atlètica començarà a les 16,00 hores amb les curses de promoció.| Diumenge 20 se celebrarà la vintena edició de la Cursa Festa Major Poblenou – Memorial José Lázaro, organitzada Associació de Veïns Gran Via – Espronceda – Perú. La sortida es donarà a les 09,00 hores al carrer Espronceda amb un recorregut urbà pel barri del Poblenou. Aquesta cursa és prova puntuable per a la Challenge BCN 10k. També diumenge es disputarà la tercera Milla Urbana de Les Franqueses, organitzada per l’Associació Atlètica Les Franqueses, en el marc de la Festa Major Corró de d’Avall. El festival atlètic començarà a les 09,00 hores a la Rambla d’aquesta vila vallesana.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.