Roger Puigbó Campió d’Europa de 800 metres (T53) i Abderraman Ait subcampió 800 metres (T46)

0
686

Aquest dilluns s’ha disputat la segona jornada del Campionats d’Europa de IPC a la ciutat holandesa de Stadskanaal, amb dues medalles pels atletes catalans amb discapacitat física. L’atleta del Club Atlètic Vic, Roger Puigbó s’ja proclamat campió d’Europa a la prova de 800 metres (T54) amb un temps de 1’52’’41, en segona posició ha entrat l’atleta rus Segey Shilov, tot seguit de l’atleta suis Edion Kasumaj que ha entrat amb tercera posició.| L’atleta Abderraman Ait ha aconseguit a la prova de 800 metres (T46) al subcampionat d’Europa, amb un temps de 2’00’’49, el triomf s’ha endut l’atleta rus Alexey Kotlovel. El corredor del Club Atlètic Barcelonès lluitarà aquest dimecres per una medalla a la prova dels 1.500 metres

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.