EXHIBICIÓ DE SALT D’ALÇADA i PERXA TARRAGONA 2017

0
764

El passat diumenge 13 es va celebrar la segona edició de l’Exhibició de Salt d’Alçada i Perxa Tarragona 2017, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat en el marc dels actes promocionals dels XVIII Jocs del Mediterranis Tarragona 2017. La jornada atlètica va ser un èxit de participació i molt seguida pel públic que es va apropar a la Plaça de la Font de Tarragona.| En salt d’alçada, el guanyador va ser Miguel Ángel Sancho (PdC) amb un salt de 2,04 m i en la categoria femenina la Cristina Ferrando (PdC) amb 1,70 metres. En salt amb perxa es va imposar Igor Bychkov (PdC) amb una marca de 5,00 metres, i en dones la victòria va ser per Marta Cot (CA Laietània) amb 3.50 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.