EXHIBICIÓ DE SALT D’ALÇADA i PERXA TARRAGONA 2017

0
420

Aquest dimarts s’ha fet la presentació de la segona edició de l’Exhibició de Salt d’Alçada i Perxa Tarragona 2017, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat en el marc dels actes promocionals dels XVIII Jocs del Mediterranis Tarragona 2017. A l’acte han participat Javier Villamayor, tinent d’alcalde dels Jocs Mediterranis, i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme. L’esdeveniment atlètic es realitzarà el proper diumenge 14 a la plaça de la Font de Tarragona. La jornada atlètica començarà a les 17,00 hores amb una classe tècnica de salt d’alçada dirigida a nens i nenes i paral·lelament es donarà inici al salt amb perxa. A les 18h serà el torn de l’exhibició de salt d’alçada, pel que les dues modalitats es podran seguir conjuntament.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.