EXHIBICIÓ DE SALT D’ALÇADA i PERXA TARRAGONA 2017

0
642

Aquest dimarts s’ha fet la presentació de la segona edició de l’Exhibició de Salt d’Alçada i Perxa Tarragona 2017, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat en el marc dels actes promocionals dels XVIII Jocs del Mediterranis Tarragona 2017. A l’acte han participat Javier Villamayor, tinent d’alcalde dels Jocs Mediterranis, i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme. L’esdeveniment atlètic es realitzarà el proper diumenge 14 a la plaça de la Font de Tarragona. La jornada atlètica començarà a les 17,00 hores amb una classe tècnica de salt d’alçada dirigida a nens i nenes i paral·lelament es donarà inici al salt amb perxa. A les 18h serà el torn de l’exhibició de salt d’alçada, pel que les dues modalitats es podran seguir conjuntament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.