La 4a cursa de la diada de Bellaterra el 11/09/15

0
526

El 11 de Setembre Bellaterra acollirà la seva quarta cursa popular de la Diada Nacional, organitzada pel EMD i el Club Atletisme La Sansi, la cursa popular de la diada amb més participants de Catalunya els últims 3 anys. Avui es tancaran les inscripcions on esperem més de mil participants populars, i amb alguns d’alt nivell com l’atleta Olímpic Josep Lluis Blanco, el letó Edgars Sumskis, o l’atleta d’Ucraïna Inna Lebdeieva, una cursa cronometrada i puntua per la lliga Championchip.| La 4 cursa de la diada Bellaterra serà de nou una cursa popular de 5 quilòmetres, en un entorn idíl·lic i tranquil, amb un recorregut atractiu per la majoria dels participants. En motiu de la Diada Nacional, 11 de Setembre, l’organització de la cursa obsequiarà a tots els corredors amb una bossa d’obsequis i una original samarreta tècnica esportiva quadribarrada de la marca Joma, amb la senyera catalana. Les inscripcions a la cursa es poden fer a www.lasansibellaterra.com , on a més, s’hi pot trobar informació necessària per arribar a Bellaterra, buscar allotjament, recorregut, reglament, consells… Els guanyadors l’anterior edició van ser Edgars Sumskis i Hasna Bahom Vídeo de l’edició anterior https://www.youtube.com/watch?v=NkJ_DvVXQvE Fotografies i videos edicions anteriors http://www.lasansi.com/ca/sansi-bellaterra/fotos-i-videos739

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.