La 4a cursa de la diada de Bellaterra el 11/09/15

0
721

El 11 de Setembre Bellaterra acollirà la seva quarta cursa popular de la Diada Nacional, organitzada pel EMD i el Club Atletisme La Sansi, la cursa popular de la diada amb més participants de Catalunya els últims 3 anys. Avui es tancaran les inscripcions on esperem més de mil participants populars, i amb alguns d’alt nivell com l’atleta Olímpic Josep Lluis Blanco, el letó Edgars Sumskis, o l’atleta d’Ucraïna Inna Lebdeieva, una cursa cronometrada i puntua per la lliga Championchip.| La 4 cursa de la diada Bellaterra serà de nou una cursa popular de 5 quilòmetres, en un entorn idíl·lic i tranquil, amb un recorregut atractiu per la majoria dels participants. En motiu de la Diada Nacional, 11 de Setembre, l’organització de la cursa obsequiarà a tots els corredors amb una bossa d’obsequis i una original samarreta tècnica esportiva quadribarrada de la marca Joma, amb la senyera catalana. Les inscripcions a la cursa es poden fer a www.lasansibellaterra.com , on a més, s’hi pot trobar informació necessària per arribar a Bellaterra, buscar allotjament, recorregut, reglament, consells… Els guanyadors l’anterior edició van ser Edgars Sumskis i Hasna Bahom Vídeo de l’edició anterior https://www.youtube.com/watch?v=NkJ_DvVXQvE Fotografies i videos edicions anteriors http://www.lasansi.com/ca/sansi-bellaterra/fotos-i-videos739

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.