PRESENTACIÓ CURSA DE LA MERCÈ

0
552

Aquest dilluns 7 de setembre s’ha realitzat l’acte de presentació de la Cursa de la Mercè 2015 al Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona. L’acte ha estat presidit per Marta Carranza, comissionada de l’Institut Barcelona Esports, i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme. La tradicional cursa de la Mercè arribarà a la 37a edició el proper diumenge 13 de setembre. De moment hi ha més de 12.000 inscrits per recórrer els 10 quilòmetres de prova i l’organització espera que se superi la xifra de l’any passat, 14.032 corredors.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.