Presentació de la 36a Travessa Matagalls-Montserrat

0
743

La 36a edició de la Travessa Matagalls-Montserrat s’ha presentat aquest dijous, a les 18 hores, en un acte celebrat al Parlament de Catalunya. La prova, que forma part de la 18a Copa Catalana de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), se celebra el cap de setmana dels propers 18, 19 i 20 de setembre. El president de la FEEC va comparèixer a l’acte, presidit per la president del Parlament, Núria de Gispert, on també han intervingut el coordinador de la travessa, Eduard Albareda, el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Gerard Esteva, i la presidenta del Club Excursionista de Gràcia, entitat organitzadora de la prova i adherida a la FEEC, Marisa Carreño.| La Matagalls-Montserrat sortirà del nucli urbà d’El Brull entre les 15 i les 16.30 hores del dissabte 19 de setembre i els participants duran un pitrall i un braçalet identificatius, amb una tassa ecològica per als avituallaments. Al llarg dels 81,4 quilòmetres que recorreran en menys de 24 hores, els esportistes es trobaran 10 controls i diversos avituallaments líquids i sòlids.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.