Juanma Álvarez i Maria Clotilde s’imposen en la cursa de Matadepera

0
650

Marc Otero és proclama guanyador de Circuit de Curses Activa’t en categoria masculina absoluta. Les femines es disputaran la victòria final en la II Cursa de la Dona el pròxim 20 de setembre Matadepera celebra la seva cursa popular de Festa Major 2015, puntuable pel Circuit de Curses Atlètiques Activa’t amb victòria en categoria absoluta per Juanma Álvarez i Maria Clotilde. En la categoria infantil, Cesc Ullar i Carla Domínguez van ocupar la part alta del pòdium. Gemma Escudé i Max Antolinez van guanyar la cursa del “Biberó” (fins 5 anys). Destacar de nou la important participació en aquesta cursa amb una participació aproximada de 800 corredors/res, 710 inscrits oficialment.| Sota l’organització conjunta de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Matadepera i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, Matadepera, amb motiu de la seva Festa Major, ha estat l’escenari de la vuitena prova puntuable pel Circuit de Curses Atlètiques Activa’t, última cursa en categoria masculina i penúltima en categoria femenina, la Cursa Popular de Festa Major de Matadepera 2015. Tres curses van formar part d’aquesta calorosa tarda atlètica en la localitat vallesana de Matadepera. A les 18 hores es va iniciar amb la cursa Mini, la cursa del “Biberó” dirigida als corredors/res més petits, fins a 5 anys . Una vintena d’atletes van participar en aquesta segona edició. Els més petits van recórrer una distància de 500 metres. Victòria per Gemma Escudé, tercera en la darrera edició. En categoria masculina victòria per Max Antolinez. La categoria infantil es va iniciar a les 18’15 hores. Els participants van recórrer una distància de 1.500 metres. En categoria masculina, la final va ser molt disputada, entrant en primer lloc Cesc Ullar que va marcar un temps de 3’56, rebaixant el crono de la darrera edició que va ser 4’14”.La segona posició va ser Martí Ullar, el pòdium el va completar l’atleta local Roger Villena. En la categoria femenina victòria per Carla Domínguez amb un temps de 3’59 seguida de Claudia Alarcón i tercer lloc per Beatriu Bosch. La darrera cursa celebrada va ser la corresponent a la categoria absoluta, que va comptar amb el major nombre de participants, els atletes van recórrer un total de 10 km. En categoria masculina victòria clara de l’atleta de l’Atlètic Barcelona Juanma Álvarez que va dominar la cursa pràcticament des dels seus inicis. Álvarez va creuar línia de meta amb un temps de 32:10, rebaixant el crono de la darrera edició en mans de Marc García (32:57). Precisament García va ser el segon classificat que va marcar un temps final de 33:06 superant al tercer classificat, Fernando Chamorro, per cinc segons (33:11). La categoria femenina va ser molt disputada entre les participants capdavanteres. Destacant l’actuació de la guanyadora de la cursa, Maria Clotilde que va reaccionar a la meitat del recorregut , als 5 km., remuntant la distància que Tania Guerra i Lola Espinosa, quasi 20 segons, havien establert . Els temps marcat en els primers 5 km. de cursa, i tenint en compte la categoria de les dues corredores que lideraven la prova, Tania Guerra i Lola Espinosa, amb un crono de 21:28 tot feia indicar que serien aquestes dues corredores les que es disputarien el pòdium. Maria Clotilde, tercera classificada en els 5 km de cursa amb un temps de 21:43 i Esther Montosa, quarta en aquest punt de cursa amb un temps de 22:08, van reaccionar iniciant la seva remuntada que les situaria finalment en el pòdium de cursa com a primera i tercera respectivament.. L’arribada en categoria femenina va ser molt disputada entre les tres primeres. Clotilde va creuar línia de meta en primer lloc marcant un temps final de 42:46 a cinc segons de Tania Guerra, segona classificada amb 42:51, la tercera posició va ser per Esther Montosa que va marcar un temps de 42:55, repetint d’aquesta forma el tercer lloc obtingut la darrera edició (42:01). n categoria femenina victòria clara per Sandra Sánchez, que es va imposar de forma clara amb un temps de 00:38:49. La segona classificada va ser també una de les favorites a pujar al pòdium, Carme Ballesteros que va marcar un temps de 00:41:20. Esther Montosa va ser la tercera en categoria femenina amb un temps de 00:42:01. Classificacions Cursa Popular Atlètica Festa Major Matadepera 2014: – Cursa Mini categoria (500 metres): 1.- Max Antolinez – Cursa Mini categoria femenina (500 metres): 1.- Gemma Escudé – Cursa Infantil categoria masculina (1.500 metres): 1.- Cesc Ullar 3’56 2.- Martí Ullar 3.- Roger Villena – Cursa infantil categoria femenina (1.500 metres): 1.-Carla Domínguez 3’59 2.- Claudia Alarcón 3.- Beatriu Bosch – Classificació Absoluta categoria masculina (10 km.) 1.- Juanma Álvarez ATLÈTIC BARCELONA 00:32:10 2.- Marc García CORREDORS.CAT 00:33:06 3.- Fernando Chamorro NEMRAPID RUNNING 00:33:11 4.- Carles Montllor CASTILLEJO CACERES 00:33:28 5.- Marc Otero JAS 00:34:04 – Classificació Absoluta categoria femenina (10 km.) 1.- Maria Clotilde 00:42:46 2.- Tania Guerra NEMRAPID RUNNIG 00:42:51 3.- Esther Montosa SLOP.CAT SABADELL 00:42:55 4.- Lola Espinosa NEMRAPID RUNNING 00:43:03 5.- Linda Arnott C.M. SIGUEME 00:44:05 – Classificació Absoluta Locals categoria masculina (10 km.) 1.- David Rey JAS 00:37:40 2.- Xavi Bel HIDDDEM TEAM 00:38:53 3.- Jordi Viñas 00:40:45 – Classificació Absoluta Locals categoria femenina (10 km.) 1.- Karme Fernández L’OBIKE 00:46:26 2.- Susanna Cabratosa UE MATADEPERA 00:46:49 3.- Cristina Riba 00:51:38 De la mateixa forma que en edicions anteriors, la cursa de Festa Major de Matadepera 2015 ha estat de caure benèfic. Part de l’import de les inscripcions realitzades ha estat destinat a Caritas Matadepera.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.