CAMPIONAT DEL MÓN DE BEIJING

0
625

El passat diumenge 30 d’agost es van clausurar els Campionats del Món que s’han celebrat a Beijing, Xina, des del passat 22 d’agost. Un cop més, el veterà Jesús Ángel García va protagonitzar la millor actuació dels atletes catalans i una de les millors de la delegació espanyola. El marxador es va situar en la novena posició dels 50 km marxa amb un temps de 3h46’43”, registre que representa marca mínima pels propers Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.| Raquel González es va situar en la catorzena posició als 20 km marxa amb un temps de 1h32’00”. Esther Guerrero va marcar 2’02”64 en la primera ronda dels 800 metres, Adel Mechaal va marcar 3’46”05 també a la primera ronda dels 1.500 m, el mateix cas que Ilias Fifa als 5.000 m on va marcar 13’28”29, Carles Castillejo es va tenir que retirar de la marató, Lois Maikel Martínez no va superar la qualificació de llançament de disc amb un millor tir de 58,01 metres, com tampoc ho va fer la Laura Redondo al llançament de martell amb una marca de 63,86 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.