La Cursa de Festa Major de Matadepera manté una important participació

0
696

8ena cursa puntuable pel Circuit de Curses Activa’t organitzat conjuntament per MútuaTerrassa i Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa
Dissabte 29 d’agost, a partir de les 18 hores, Matadepera acull la seva cursa popular de Festa Major. De la mateixa forma que en la darrera edició, es manté una important participació. Finalitzat el plaç oficial d’inscripcions, un total aproximat de 800 corredors/res e preveu que participin en aquesta edició 2015 de la cursa Popular de Festa Major de Matadepera, xifra que pot incrementar amb motiu de les inscripcions que es poden realitzar fora de competició.
| Tot a punt per celebrar una nova edició de la Cursa Popular de Festa Major de Matadepera, vuitena i penúltima prova puntuable pel Circuit de Curses Activa’t, organitzada conjuntament per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Matadepera i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa. Tres curses formaran part d’aquesta tarda atlètica a Matadepera que s’iniciarà a les 18 hores amb la cursa Mini de 0’5 km amb la participació dels corredors més joves, nascuts/nascudes a partir de l’any 2011 endavant. El recorregut serà pels carrers voltants al Pavelló Municipal. A les 18’15 hores s’iniciarà, amb un traçat similar, la cursa en categoria infantil, d’1’5 km. La cursa absoluta, de 10 km., s’iniciarà a les 18’30 hores on els participants hauran de donar dues voltes al traçat establert. – Recorregut (10 km.): Enric Genescà (Pavelló) – Av. de les Arenes – St. Ignasi – Av de les Arenes- St. Llorenç – Josep Porcar – Ctra, de Terrassa – St. Joan – St. Llorenç – Jaume Español – Ramon Llull – Camí Font de la Tartana – St. Francesc – Gaietà Vallés i Pujals – Enric Genescà (Pavelló). Aquest traçat es realitzarà dues vegades. Es tracta d’una cursa de caure solidari que destinarà part de l’import de les inscripcions (3 euros) a Caritas Matadepera. – Entrega de dorsals i obsequi cursa El dijous 27 i divendres 28 es dona l’opció de poder-se inscriure fora de competició a les mateixes Piscines Municipals fins les 18 hores. Els participants podran recollir els seus dorsals i obsequi de la cursa el divendres 28, de 10 a 18 hores i el mateix dissabte 29, de 10 a 13 hores en les Piscines Municipals.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.