CAMPIONAT DEL MÓN DE BEIJING

0
711

Vuit Atletes Catalans Seleccionats
La Real Federación Española de Atletismo ha seleccionat a vuit atletes catalans per a participar al Campionat del Món que se celebrarà a Beijing, Xina, del 22 al 30 d’agost. Jesús Ángel García (CA Laietània) farà un cop més els 50 km marxa i participarà en el seu dotzè mundial, essent l’atleta de la història que ha participat en més mundials, tots de manera consecutiva després del seu debut l’any 1993 on es va proclamar campió.| Carles Castillejo (Adidas) participarà en el seu segon mundial però per primera vegada en marató, ja que el 2009 ho va fer en 10.000 metres. Adel Mechaal (AA Palamós), recent campió estatal de 1.500 m i 5.000 metres, participarà a la prova de migfons, Ilias Fifa (FC Barcelona) que va obtenir la nacionalitat espanyola el passat 22 de juliol, farà els 5.000 metres, i el llançador de disc Lois Maikel Martínez (PdC), atleta nascut a La Habana amb prop d’una dècada amb fitxa per la Federació Catalana i que va obtenir la nacionalitat espanyola el passat 5 d’agost. Tres dones competiran a Beijing, Raquel González (FC Barcelona) que ja va obtenir la seva classificació fa unes setmanes participarà als 20 km marxa, i les recents campiones d’Espanya, Esther Guerrero (FC Barcelona) en els 800 metres i Laura Redondo (FC Barcelona) que ho farà al llançament de martell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.