CONTROL RFEA DE MIGFONS I FONS

0
488

El proper dissabte 8 d’agost se celebrarà el Control RFEA de Migfons i Fons, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme, a l’Estadi Municipal de Granollers. Es realitzaran curses de 1.500 m i 800 metres en categoria masculina i femenina, i 5.000 metres en la femenina. Aquest control es realitza amb l’objectiu d’aconseguir marques mínimes per a participar al Campionat del Món de Pequin i està prevista la participació dels recents campions d’Espanya Adel Mechaal (AA Palamós) en 1.500 metres, Esther Guerrero (FCB) en 800 m i Lídia Rodríguez (BA) que farà l’intent de mínima als 5.000 metres.| També està prevista la participació dels millors atletes catalans i de la resta de l’estat que es troben amb la possibilitat d’aconseguir mínima o millorar la seva marca personal. També participaran alguns dels atletes africans dirigits per Jama Aden, que es troben entrenant a Sabadell i que ja ho van fer al passat Míting del Centenari a Barcelona. Està previst que el festival atlètic comenci a les 20,00 hores i en les properes dates donarem a conèixer la llista complerta de participants. inscripcions per Intranet fins el 4 d’agost

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.