FESTIVAL OLÍMPIC DE LA JOVENTUT EUROPEA

0
769

Aleix Porras, Campió als 400 m tanques
Pol Retamal, Medalla de bronze als 100 metres
El passat divendres 31 es va clausurar el Festival Olímpic de la Joventut Europea celebrat a Tiblisi, Geòrgia amb una extraordinària actuació dels atletes catalans que van aconseguir dos medalles i dos llocs de finalistes de cinc atletes participants. Aleix Porras es va proclamar campió de la prova dels 400 m tanques amb una marca de 52”52 i Pol Retamal va aconseguir la medalla de bronze als 100 metres amb un temps de 10”92.| Annasse Mahboub es va classificar en una magnifica cinquena posició als 3.000 metres amb un temps de 9’00”29 i Aaron Solà es va situar en la setena posició del llançament de disc amb un millor tir de 48,99 metres. Carla Morral es va classificar setena a la seva seria de 800 m amb un temps de 2’26”35 i no va aconseguir el passi a les semifinals.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.