FESTIVAL OLÍMPIC DE LA JOVENTUT EUROPEA

0
560

Aleix Porras, Campió als 400 m tanques
Pol Retamal, Medalla de bronze als 100 metres
El passat divendres 31 es va clausurar el Festival Olímpic de la Joventut Europea celebrat a Tiblisi, Geòrgia amb una extraordinària actuació dels atletes catalans que van aconseguir dos medalles i dos llocs de finalistes de cinc atletes participants. Aleix Porras es va proclamar campió de la prova dels 400 m tanques amb una marca de 52”52 i Pol Retamal va aconseguir la medalla de bronze als 100 metres amb un temps de 10”92.| Annasse Mahboub es va classificar en una magnifica cinquena posició als 3.000 metres amb un temps de 9’00”29 i Aaron Solà es va situar en la setena posició del llançament de disc amb un millor tir de 48,99 metres. Carla Morral es va classificar setena a la seva seria de 800 m amb un temps de 2’26”35 i no va aconseguir el passi a les semifinals.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.