REVISTA MARATHON D’ESTIU

0
657

La revista MARATHON d’aquest bimestre ha quedat INCREIBLE…, divertida i agradable a la vista. A l’interior també les planes amb fons de color li donen a la maqueta un aire més modern. El contingut es divertit i força variat i publiquem molts articles i cròniques que no surten a Internet (l’única forma de sobreviure davant del nostre gran enemic). Aquests mes com a tema principal dediquem la portada a la gran maratoniana Paula Radcliffe qui ha dit adéu a la competició com atleta professional a la passada marató de Londres, continuarà competint però com a atleta popular.| Pels que portem molts anys en el món de la marató, Paula era com una deessa que marcava un camí, la seva figura com a guanyadora sempre sortia a la premsa especialitzada o en el resum televisiu de les proves més importants del món. Encara que soni una mica cursi hem de dir què “la trobarem a faltar”. En la crònica que hem publicat en aquest número hem intentat remarcar els eixos més importants de la seva vida atlètica però el seu currículum esportiu és tan impressionant que hauríem de haver-li dedicat mitja revista. PORTADA: la foto de Paula Radcliffe triada per aquest número com imatge de PORTADA reuneix alegria i força a l’hora. Paula fa la seva entrada triomfal a l’estadi londinenc per la porta de la Marathon amb un somriure de ‘lao a lao’ com si no portés 42 km recoreguts, contrastant amb les cares d’esforç dels seu acompanyants. ALTRES TEMES D’AQUEST NÚMERO 342: WE RUN BCN-BOMBERS: Gairebé 15.000 atletes van travessar la línia de meta de la cursa de Nike. ENTREVISTA A LISA ÖHBERG; Una turista de visita a la Ciutat Comtal en va ser la guanyadora de la We Run. PRÈVIA CORREBARRI: Obertes les inscripcions per a la quarta edició del 4 d’octubre. CRONICA GARMIN BARCELONA TRIATHLON: Mario Mola va aconseguir guanyar per segon vegada. WOMEN RACE SABADELL: Patrocinada per El Corte Inglés amb prop d’un miler de dones. THE FAMILY RUN. Esdeveniment familiar, esportiu i solidari al parc de la Ciutadella. CURSA FESTA MAJOR DE TERRASSA: La prova va mantenir la seva important participació. MARATONS DEL MÓN: Les notícies més importants. TRIATLONS DEL MÓN: Cesc Godoy, a dalt del podi. DIAMOND LEAGUE: Tres noves competicions. ENTREVISTA A RUNEDIA: Qui són i com va néixer aquest portal d’Internet de running? CURSES POPULARS: Cròniques de les proves Fira de Sant Isidre a Cardedeu, amb 1.153 atletes a meta, i Cursa de 10 km de Bellavista, gran èxit malgrat la coincidència amb altres proves veïnes. A les pàgines centrals, com és habitual trobareu el CALENDARI de les properes proves populars. Hi incloem les dades bàsiques de cada competició, amb un telèfon de contacte o una adreça d’e-mail per fer la inscripció o demanar informació de la prova. Si tot això us interessa però encara no rebeu la nostra revista, US PODEU FER SUBSCRIPTORS de MARATHON A TRAVÉS DE LA PÀGINA WEB: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). ENGUANY OBSEQUIEM ELS NOUS SUBSCRIPTORS AMB UN BONIC BRAÇALET PER PORTAR EL MÒBIL durant els entrenaments. Subscripció més obsequis: 36 euros l’any (6 números). A la Redacció estem força contents amb aquest número estiuenc, ARA TOQUEN VACANCES, FINS A LA DARRERA SETMANA D’AGOST PER A TOTS ELS NOSTRES LECTORS. GRÀCIES A TOTS I TOTES i bones vacances… La Redacció de Revista MARATHON.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.