Kalenjins de Tarragona

0
822

Pertanyo a un grup de Watts app anomenat Kalenjins de Tarragona. I per què aquest nom? Doncs per que un cop vaig llegir que una de les causes de l’èxit dels atletes de la Vall del Rift és la solidaritat entre ells, com s’ajuden per a entrenar i obtenir del benefici comú, guanys individuals. I ho vam posar en pràctica i ens ha donat resultats i a més, ens ho passem molt bé. I divendres passat, sense sortir de casa i anar a Etiòpia, que és un somni que ja compliré, vaig ser testimoni d’aquest exemple de treball col·lectiu al servei de tots i també de la gran Genzebe Dibaba, actualment ja la millor corredora del món en mig fons.
Bloc de Ferran de Torres.
Si vàreu veure a Suleyman i la Dibaba amb una estelada després del meeting de Barcelona fa uns dies potser ja sabreu que el grup del Coach Jama Aden té com a centre d’operacions estival Sabadell. A prop de l’aeroport per poder competir per les diverses reunions europees, al costat d’una ciutat cosmopolita i amb accés a pistes i parcs per poder entrenar a més de l’ajuda d’uns quants sabadellencs i del Coach Miguel Quesada, antic molt bon atleta de 800. I han adoptat a una de les més fermes promeses del fons català, en Jordi Torrents! | Per a mi, que m’agrada molt ser fan, poder veure les sèries de 1600 metres que feien a ritmes estratosfèrics, sentir el seu patiment al rostre, els relleus entre ells a cada volta, el controls dels entrenadors, el fisioterapeuta a peu de pista pendent de tot…va ser un regal inoblidable. Haurien de visitar-ho els nens de Sabadell obligatòriament i prendre exemple però això ja és un altre conte.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.