CAMPIONAT D’ESPANYA DE FEDERACIONS

0
675

El proper dissabte 25 de juliol se celebrarà l’edició número quaranta del Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques a Gijón, conegut tradicionalment com el Torneig de Federacions. En aquesta edició, es manté el format iniciat ara fa quatre temporades amb una única puntuació conjunta masculina i femenina.| La Selecció Catalana sempre surt com a favorita, ja que ha estat la gran dominadora d’aquest estatal des que l’any 1976 es va iniciar aquest model de competició. A l’historial, tant la Selecció Catalana femenina com la masculina han vençut 26 vegades de les 35 edicions disputades amb el format antic. A més, s’han d’afegir els quatre títols aconseguits amb el nou format de puntuació conjunta de les quatre últimes edicions. Per tant, l’equip català defensarà el títol aconseguit la temporada passada a Alcorcón, Madrid. La Federació Catalana presenta un equip molt competitiu amb els millors atletes catalans que lluitaran per a renovar un cop més aquest campionat estatal per equips.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.