CAMPIONAT DEL MÓN JUVENIL

0
498

El passat cap de setmana, del 15 als 19 de juliol, es va realitzar el Campionat del Món Juvenil a Cali, Colòmbia amb la participació de sis atletes catalans. Cal destacar les prestacions de Jan Sans als 110 m tanques, on va millorar per dues vegades la seva millor marca personal, primer a les eliminatòries amb 13”94 i desprès a la semifinal amb 13”89 que no li van donar el passi per a la final. També Aleix Porras es va classificar per a les semifinals dels 400 m tanques marcant 53”14 i posteriorment 52”38 a les semifinals entrant en la quarta posició que no li van permetre disputar la final.| Marc Liebana va participar en llançament de martell amb un millor registre de 67,46 metres en la qualificació, Lluïsa Mitjà va marcar 1’02”31 a les sèries dels 400 m tanques., Kevin Cerro va marcar 47’22”23 als 10 km marxa classificant-se en la 24a posició i Mar Ramírez (AAC) no va finalitzar la cursa dels 100 m tanques

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.