CAMPIONAT D’EUROPA JÚNIOR

0
616

Dotze Atletes Catalans Seleccionats
La Real Federación Española de Atletismo ha seleccionat a dotze atletes catalans per participar en el Campionat d’Europa Júnior que se celebrarà a Eskilstuna, Suècia, del 16 al 19 de juliol. Jordi Torrents (JAS) participarà als 1.500 metres, Gerard Mateu Porras (FCB) als 110 m tanques, Javier Delgado (FCB) als 400 m tanques, Alexis Rodríguez (JAS) als 3.000 m obstacles, Aleix Pi (AAC) i Noel del Cerro (AAC) en salt amb perxa, Jordi Yoshinori Matsuoka (CA Igualada) en llargada, Jaume Roca (FCB) en triple salt i Miguel Alberto Blanco (FCB) en llançament de martell. En dones, participarà Irene Méndez (AAC) als 400 metres, Sònia Nasarre (ISS-L’H) als 400 m tanques i Sheila García (CA Igualada) en salt de llargada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.