CAMPIONAT D’EUROPA JÚNIOR

0
491

Dotze Atletes Catalans Seleccionats
La Real Federación Española de Atletismo ha seleccionat a dotze atletes catalans per participar en el Campionat d’Europa Júnior que se celebrarà a Eskilstuna, Suècia, del 16 al 19 de juliol. Jordi Torrents (JAS) participarà als 1.500 metres, Gerard Mateu Porras (FCB) als 110 m tanques, Javier Delgado (FCB) als 400 m tanques, Alexis Rodríguez (JAS) als 3.000 m obstacles, Aleix Pi (AAC) i Noel del Cerro (AAC) en salt amb perxa, Jordi Yoshinori Matsuoka (CA Igualada) en llargada, Jaume Roca (FCB) en triple salt i Miguel Alberto Blanco (FCB) en llançament de martell. En dones, participarà Irene Méndez (AAC) als 400 metres, Sònia Nasarre (ISS-L’H) als 400 m tanques i Sheila García (CA Igualada) en salt de llargada.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.