MÍTING CIUTAT DE MATARÓ

0
766

El proper dissabte 18 de juliol se celebrarà la vintena edició del Míting Ciutat de Mataró – Memorial Teresa Ma Roca i José A Estivill a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Mataró, organitzat pel Centre Atlètic Laietània amb la col·laboració de l’Institut d’Esports de l’Ajuntament de la ciutat. En aquesta edició es realitzarà conjuntament el primer Míting Promoció Open Salt amb Perxa on es disputaran competicions de perxa en les categories de promoció amb dos matalassos simultanis i una perxa d’elit.| Els millors atletes catalans participaran en aquest esdeveniment atlètic en un any que conflueixen dos efemèrides importants, el 90è aniversari de la fundació del Centre Atlètic Laietània i la 20a edició del Míting Ciutat de Mataró. Una reunió atlètica que es troba dintre del calendari nacional de la Real Federación Española de Atletismo i que la temporada anterior es va classificar com a quart míting estatal i el millor català.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.