CAMPIONAT D’EUROPA SUB-23

0
583

Marc Alcalá, Campió d’Europa
El passat cap de setmana s’ha celebrat el Campionat d’Europa sub-23 a Tallin, Estònia, amb la participació de set atletes catalans. Cal destacar l’actuació de Marc Alcalá que s’ha proclamat campió d’Europa de la prova dels 1.500 metres amb una marca de 3’44”54. També Dídac Salas s’ha classificat en una destacada cinquena posició amb un salt de 5,40 m, Mar Juárez ha estat onzena a la prova dels 20 km marxa amb un temps de 1h39’19”, Artur Bossy ha estat dotzè als 10.000 metres amb 31’46”20, la mateixa posició que l’Ariadna Ramos va aconseguir a la final triple salt amb un salt de 12,46 m, tot i que a la qualificació va saltar 13,02 metres. També l’atleta igualadina va participar en la prova de llargada amb un salt de 5,64 m que no li van permetre passar a la final. Cristina Lara va marcar 11”83 a la semifinal dels 100 metres que significaven la tretzena marca sense aconseguir el passi per a la final. A la prova dels 200 metres va realitzar 23”85 que representen millor marca personal però que tampoc li van donar accés a la final. Per últim, Clara Amat també va millorar la seva marca personal en salt amb perxa amb un registre de 4,10 metres que no van ser suficients per a passar a la final. |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.