Abdessamad Hemmi i Miriam Ortiz guanyen la XXV Cursa Vila Olímpica

0
592

El marroquí Abdessamad Hemmi a la categoria masculina, i Miriam Ortiz a la fèmina, s’han adjudicat avui la victòria a la 25a Cursa Vila Olímpica, i s’han adjudicat el títol de campions de Catalunya absoluts de 10km ruta organitzada pel Club La Sansi i Club Canaletes, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i la FCA, amb 3.000 inscrits entre les curses de 5 i 10km i els menors, en una matinal amb altes temperatures, però tot i això Hemmi ha finalitzat amb una bona marca de 30 minuts 39 segons. Amb la normativa actual els atletes estrangers amb fitxa de la FCA com a mínim 2 anys, opten a medalla al campionat català.| La cursa de 5km ha sigut guanyada pel Letó Edgars Sumskis del Club La Sansi i en noies Wafaa Azdaou (Marroc). En acabar la cursa de 10kms es van disputar curses de menors amb més de 200 inscrits. Classificació Masculina 10km: 1 . Abdessamad Hemmi (Club Montornes / Marroc) – 30’39 (Medalla d’or al campionat català) 2 . Khalid Merroune (Marroc) 30’51 3 . Mohamed Zarhouni (FCB) – 30’57 Medalla de plata al campionat català 4.Mohamed Benhmbarka (ACC) Medalla de bronce al campionat català 5. Mourad Mourin (Club Montornes / Marroc) Classificació femenina 10km : 1 . Miriam Ortiz- 35.47 (ACC) 2 . Hasna Bahom.(Marroc – La Sansi) – 36.22 3 . Meritxell Soler Delgado – 37:10 Classificacions http://www.lasansi.com/ca/vila-olimpica/clasificaciones590
Reportatge Barcelona tv .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.