Abdessamad Hemmi i Miriam Ortiz guanyen la XXV Cursa Vila Olímpica

0
507

El marroquí Abdessamad Hemmi a la categoria masculina, i Miriam Ortiz a la fèmina, s’han adjudicat avui la victòria a la 25a Cursa Vila Olímpica, i s’han adjudicat el títol de campions de Catalunya absoluts de 10km ruta organitzada pel Club La Sansi i Club Canaletes, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i la FCA, amb 3.000 inscrits entre les curses de 5 i 10km i els menors, en una matinal amb altes temperatures, però tot i això Hemmi ha finalitzat amb una bona marca de 30 minuts 39 segons. Amb la normativa actual els atletes estrangers amb fitxa de la FCA com a mínim 2 anys, opten a medalla al campionat català.| La cursa de 5km ha sigut guanyada pel Letó Edgars Sumskis del Club La Sansi i en noies Wafaa Azdaou (Marroc). En acabar la cursa de 10kms es van disputar curses de menors amb més de 200 inscrits. Classificació Masculina 10km: 1 . Abdessamad Hemmi (Club Montornes / Marroc) – 30’39 (Medalla d’or al campionat català) 2 . Khalid Merroune (Marroc) 30’51 3 . Mohamed Zarhouni (FCB) – 30’57 Medalla de plata al campionat català 4.Mohamed Benhmbarka (ACC) Medalla de bronce al campionat català 5. Mourad Mourin (Club Montornes / Marroc) Classificació femenina 10km : 1 . Miriam Ortiz- 35.47 (ACC) 2 . Hasna Bahom.(Marroc – La Sansi) – 36.22 3 . Meritxell Soler Delgado – 37:10 Classificacions http://www.lasansi.com/ca/vila-olimpica/clasificaciones590
Reportatge Barcelona tv .

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.