Atletes destacats a la XXV Cursa Vila Olímpica de Barcelona

0
481

La XXV Cursa Vila Olímpica de Barcelona, tindrà lloc el 12 de juliol a les 8:30h els 5 km i a les 8:40h els 10 quilòmetres, és la cursa més plana de Barcelona en un recorregut molt ràpid, amb sortida a Nova Icària. El favorit en homes serà Mohamed Benbarkha, campió en 6 edicions de la Cursa del Corte Ingles, el campió d’Espanya Junior i guanyador de l’última cursa Bombers Mohamed Zarhouni, Radouane Nour, Khalid Merroune 2on a la Cursa de La Maquinista, el xilé Andrés Acuña, Edgars Sumskis de Letonia, i l’argentí Rodrigo Torres.| En dones les favorites Hasna Bahom, del marroc i del club La Sansi guanyadora en diverses ocasions de la cursa del Corte ingles i La Mercè, Miriam Ortíz, Inna Levedieva d’Ucrania,Teresa Pulido 4a a la Marató de Barcelona, Victoria Hodgkinson d’Anglaterra, i la campiona catalana de Marató Mireia Sosa. A falta de 4 dies, la prova compta ja amb prop de 3.000 inscrits, i es poden seguir realitzant inscripcions a www.vilaolimpica10k.com. El club La Sansi organitzarà la prova per 4t any consecutiu, compartint l’organització per 3er any amb el club Canaletes-Sant Martí, i en una edició tan especial com la 25 edició, per primera ocasió serà campionat de Catalunya de 10km ruta. Els participants podran gaudir de llebres de corredors.cat a diferents ritmes, massatgistes, calaixos de sortida segons el color del dorsal, dorsals personalitzats, guarda-roba, atletes d’elit, un gran sorteig, entre d’altres sorpreses.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.