Atletes destacats a la XXV Cursa Vila Olímpica de Barcelona

0
592

La XXV Cursa Vila Olímpica de Barcelona, tindrà lloc el 12 de juliol a les 8:30h els 5 km i a les 8:40h els 10 quilòmetres, és la cursa més plana de Barcelona en un recorregut molt ràpid, amb sortida a Nova Icària. El favorit en homes serà Mohamed Benbarkha, campió en 6 edicions de la Cursa del Corte Ingles, el campió d’Espanya Junior i guanyador de l’última cursa Bombers Mohamed Zarhouni, Radouane Nour, Khalid Merroune 2on a la Cursa de La Maquinista, el xilé Andrés Acuña, Edgars Sumskis de Letonia, i l’argentí Rodrigo Torres.| En dones les favorites Hasna Bahom, del marroc i del club La Sansi guanyadora en diverses ocasions de la cursa del Corte ingles i La Mercè, Miriam Ortíz, Inna Levedieva d’Ucrania,Teresa Pulido 4a a la Marató de Barcelona, Victoria Hodgkinson d’Anglaterra, i la campiona catalana de Marató Mireia Sosa. A falta de 4 dies, la prova compta ja amb prop de 3.000 inscrits, i es poden seguir realitzant inscripcions a www.vilaolimpica10k.com. El club La Sansi organitzarà la prova per 4t any consecutiu, compartint l’organització per 3er any amb el club Canaletes-Sant Martí, i en una edició tan especial com la 25 edició, per primera ocasió serà campionat de Catalunya de 10km ruta. Els participants podran gaudir de llebres de corredors.cat a diferents ritmes, massatgistes, calaixos de sortida segons el color del dorsal, dorsals personalitzats, guarda-roba, atletes d’elit, un gran sorteig, entre d’altres sorpreses.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.