Ja són més de 2.000 inscrits en la XXV Cursa Vila Olímpica de Barcelona 5 i 10km

0
538

La XXV Cursa Vila Olímpica de Barcelona, ​​tindrà lloc el 12 de juliol a les 8:30h els 5 km i a les 8:40h els 10 quilòmetres, és la cursa més plana de Barcelona en un recorregut molt ràpid, amb sortida a Nova Icària. La cursa compta com a principals patrocinadors amb Ibercaja, Powerade i Adamo.
A falta de 9 dies, la prova compta ja amb més de 2.000 inscrits, i es poden seguir realitzant inscripcions a www.vilaolimpica10k.com rebran, entre d’altres sorpreses, una samarreta tècnica 42k sense mànigues i una bossa amb obsequis d’espònsors com Powerade, Fundació Ametller, Henkel, OXD, L’Oreal, Hornimans, Chupachups, entre d’altres.| El club La Sansi organitzarà la prova per 4t any consecutiu, compartint l’organització per 3er any amb el club Canaletes-Sant Martí, la carrera té puntuació doble a la lliga Championchip i en una edició tan especial com la 25 edició, per primera ocasió serà campionat de Catalunya de 10km ruta. Els participants podran gaudir de llebres de corredors.cat a diferents ritmes, massatgistes, calaixos de sortida segons el color del dorsal, dorsals personalitzats, guarda-roba, atletes d’elit, un gran sorteig, entre d’altres sorpreses.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.