CAMPIONAT D’ESPANYA PROMESA

0
893

El proper cap de setmana, 27 i 28 de juny, se celebrarà la 30a edició del Campionat d’Espanya Promesa a les pistes d’atletisme de Campclar de Tarragona, organitzat per la secció d’atletisme del Club Gimnàstic de Tarragona i els Jocs Mediterranis Tarragona 2017, ja que aquest estatal serà una important prova pilot d’aquest important esdeveniment. Prop d’un centenar d’atletes catalans participaran en la lluita per a aconseguir el títol estatal de la categoria.| De la representació catalana podem destacar la presència d’atletes com Nelson de la Puente (CE Universitari) als 100 metres, Sergi Torres (FCB) als 400 m, Marc Alcalà (FCB) i Youssef Taoussi ( PdC) als 1.500 m, Artur Bossy (FCB) als 5.000 m, Marc José (CA FCM) als 110 m tanques, Marc Sánchez (CA Igualada) en salt d’alçada, Dídac Salas (FCB) en salt amb perxa, Victor del Río (FCB) en triple salt, Marc Florenza (AAC) en disc, Sergio Guijo (SS 71) en martell, Àlex Sánchez (Pratenc AA) en javelina, Jesús Castillo (Cornellà At) en decatló i Marc Guerrero (FCB) als 10 km marxa. En dones podem destacar a la Cristina Lara (FCB) que es presenta com a la gran favorita als 100 m i 200 metres, Laia Gil (AAC) als 400 m, Zoya Naumov (AAC) als 800 m, Ingrid Pino (FCB) als 1.500 m, Maria Abadal (FCB) als 100 m tanques, Alba Casanovas (FCB) als 400 m tanques, Marina Guerrero (FCB) i Anna Quilez (CA Lloret LS) als 3.000 m obstacles, Clàudia Guri (CA St Julià) i Marta Segarra (FCB) en salt d’alçada, Clara Amat (AAC) en perxa, Ariadna Ramos (CA Igualada) que està llargada i triple salt, Elena Llobera (FCB) en llargada, Andrea Alarcón (AAC) en disc, Jenifer Nevado (At SS) en martell i Mar Juárez (CA Montornès) als 10 km marxa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.