CAMPIONAT D’ESPANYA JUVENIL

0
778

El proper cap de setmana, 27 i 28 de març, se celebrarà el LXIVè Campionat d’Espanya Juvenil a Ciudad Real. Més d’un centenar d’atletes catalans participaran en lluita per a aconseguir el títol estatal de la categoria.| La delegació catalana compte amb molts atletes amb grans possibilitats d’aconseguir els llocs d’honor en aquesta competició. Podem destacar a Pol Retamal (CE Penedès) als 100 metres, Ricard Royo (AAC) inscrit en 100 i 200 m, Pol Rodríguez (UA Terrassa) i Arnau Rovira (Av Manresa) als 400 m, Mouad Mbarki (CE Montornès) als 1.500 m, Annasse Mahboub (AA Palamós) als 3.000 m, Jan Sans (CA Tarragona) i Pau Aragonés (AAC) als 110 m tanques, Aleix Porras (FCB) als 400 m tanques, Jaouad Hssini (CE Penedès) als 2.000 m obstacles, Meskelu Curado (JAS) en salt d’alçada, Agustín Rusafa (JAS), Joan Querol (CA Canaletes) i Joel Comenge (Lleida) en perxa, Ramon Adàlia (CM St Cugat) i Daniel Toro (CM St Cugat) en triple salt, Daniel Collar (AAC) en llançament de pes i disc, Aaron Solà (AAC) en disc, Marc Liebana (Lleida UA) en martell, Pol Vila (Av Manresa) al decatló i Ruben Vera (Cornellà At) als 10 km marxa. En noies destaquen l’Anna Asensi (CA Igualada) i Marta Gironès (UA Terrassa) en 200 metres, Mar Ramírez (AAC) i Llum Gardena (JAS) als 100 m tanques, Lluïsa Mitjà (JAS), Hanna Bouchaid (CA Canaletes) i Laia González (CM St Cugat) als 400 m tanques, Tania del Cerro (AAC) i Anna Massa (Girona CB-CAP) en perxa, Andrea Trapé (AAC) en llargada, Naiara Estanga (AAC) en triple salt i Cora Sepúlveda (CA Vic) a l’heptatló.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.