CAMPIONAT D’ESPANYA JUVENIL

0
643

El proper cap de setmana, 27 i 28 de març, se celebrarà el LXIVè Campionat d’Espanya Juvenil a Ciudad Real. Més d’un centenar d’atletes catalans participaran en lluita per a aconseguir el títol estatal de la categoria.| La delegació catalana compte amb molts atletes amb grans possibilitats d’aconseguir els llocs d’honor en aquesta competició. Podem destacar a Pol Retamal (CE Penedès) als 100 metres, Ricard Royo (AAC) inscrit en 100 i 200 m, Pol Rodríguez (UA Terrassa) i Arnau Rovira (Av Manresa) als 400 m, Mouad Mbarki (CE Montornès) als 1.500 m, Annasse Mahboub (AA Palamós) als 3.000 m, Jan Sans (CA Tarragona) i Pau Aragonés (AAC) als 110 m tanques, Aleix Porras (FCB) als 400 m tanques, Jaouad Hssini (CE Penedès) als 2.000 m obstacles, Meskelu Curado (JAS) en salt d’alçada, Agustín Rusafa (JAS), Joan Querol (CA Canaletes) i Joel Comenge (Lleida) en perxa, Ramon Adàlia (CM St Cugat) i Daniel Toro (CM St Cugat) en triple salt, Daniel Collar (AAC) en llançament de pes i disc, Aaron Solà (AAC) en disc, Marc Liebana (Lleida UA) en martell, Pol Vila (Av Manresa) al decatló i Ruben Vera (Cornellà At) als 10 km marxa. En noies destaquen l’Anna Asensi (CA Igualada) i Marta Gironès (UA Terrassa) en 200 metres, Mar Ramírez (AAC) i Llum Gardena (JAS) als 100 m tanques, Lluïsa Mitjà (JAS), Hanna Bouchaid (CA Canaletes) i Laia González (CM St Cugat) als 400 m tanques, Tania del Cerro (AAC) i Anna Massa (Girona CB-CAP) en perxa, Andrea Trapé (AAC) en llargada, Naiara Estanga (AAC) en triple salt i Cora Sepúlveda (CA Vic) a l’heptatló.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.