CAMPIONAT D’ESPANYA CADET PER SELECCIONS AUTONÒMIQUES

0
640

Catalunya, Campiona en nois i segona en noies
Maria Vicente, Rècord d’Espanya de 100 m tanques amb 13’89”
El passat cap de setmana, 20 i 21 de juny, es va celebrar el Campionat d’Espanya Cadet per Seleccions Autonòmiques, organitzat pel Consejo Superior de Deportes, a Alcobendas. Els equips catalans han protagonitzat una destacada actuació amb la consecució del títol en la categoria masculina, i el subcampionat en la femenina. L’equip masculí ha revalidat el títol amb una còmoda avantatge de 8 punts sobre la Comunitat Valenciana que s’ha classificat en la segona posició. En dones, l’equip de la federació madrilenya s’ha imposat per només un punt a l’equip català que en aquesta edició s’ha tingut que conformar amb la segona posició.| Destacar també, un cop més, l’actuació de la Maria Vicente que ha millorat el seu propi rècord d’Espanya de 100 m tanques amb un registre de 13’89”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.