CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL, JÚNIOR i PROMESA

0
411

El passat cap de setmana, 20 i 21 de juny, es van celebrar els Campionats de Catalunya Juvenil, Júnior i Promesa a l’Estadi Municipal de Lloret de Mar. Podem destacar l’actuació de l’Ariadna Ramos (CA Igualada) que va millorar el rècord dels campionats de la categoria promesa en la prova de triple salt amb un registre de 12,91 metres i també es va proclamar campiona en salt de llargada amb una marca de 6,03 metres.| A la categoria juvenil, Annasse Mahboub (AA Palamós) va millorar el rècord dels campionats a la prova dels 3.000 metres amb 8’31”90. Naiara Estanga (AAC) va fer el mateix en triple salt amb un registre de 12,12 metres, Lluïsa Mitja (JAS) va fer el de 400 m tanques amb 1’01”55. En categoria júnior, ha estat Miguel Alberto Blanco (FCB) qui ha millorar el registre dels campionats amb 74,83 m en llançament de martell.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.