CAMPIONAT D’EUROPA DE SELECCIONS

0
650

Onze atletes catalans seleccionats
La Real Federación Española de Atletismo ha seleccionat a onze atletes catalans per a participar al Campionat d’Europa de Seleccions que se celebrarà el proper cap de setmana, 20 i 21 de juny, a Cheboksary, Rússia. Cristina Lara (FCB) participarà als 100 metres i el relleu de 4X100, Estela Garcia (VTiM) ho farà als 200 m i al mateix relleu curt, Berta Castells (VTiM) en llançament de martell, Esther Guerrero (FCB) als 800 m, Lídia Rodríguez (BA) als 3.000 metres, Andrea Díez (AAC) al relleu de 4X400 m i Carmen Sánchez (SS-71) a al relleu de 4X100 metres.| En homes, els atletes seleccionats han estat l’Adel Mechaal (AA Palamós) als 1.500m, Sergio Ruiz (JAS) i Eduard Viles (CA Igualada) al relleu de 4X100 m i Pau Fradera (FCB) al de 4X400 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.