CAMPIONAT D’EUROPA DE SELECCIONS

0
524

Onze atletes catalans seleccionats
La Real Federación Española de Atletismo ha seleccionat a onze atletes catalans per a participar al Campionat d’Europa de Seleccions que se celebrarà el proper cap de setmana, 20 i 21 de juny, a Cheboksary, Rússia. Cristina Lara (FCB) participarà als 100 metres i el relleu de 4X100, Estela Garcia (VTiM) ho farà als 200 m i al mateix relleu curt, Berta Castells (VTiM) en llançament de martell, Esther Guerrero (FCB) als 800 m, Lídia Rodríguez (BA) als 3.000 metres, Andrea Díez (AAC) al relleu de 4X400 m i Carmen Sánchez (SS-71) a al relleu de 4X100 metres.| En homes, els atletes seleccionats han estat l’Adel Mechaal (AA Palamós) als 1.500m, Sergio Ruiz (JAS) i Eduard Viles (CA Igualada) al relleu de 4X100 m i Pau Fradera (FCB) al de 4X400 metres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.