Resultats, RUTA 12 i 14 DE JUNY

0
705

El passat cap de setmana es van disputar tres curses corresponents al calendari català de ruta.
Divendres 12 es va realitzar la 17a edició de la We Run Barcelona – Cursa de Bombers amb victòria per a Mohamed Zarhouni (FCB) amb un temps de 30’08” i una distància de 10 km. El triomf femení ha estat per a la Lisa Ohberg que ha marcat 36’58”.| Diumenge 14 es va disputarà l’11a Cursa de Llafranc – Pujada al Far de Sant Sebastià, on es va imposar Francesc Freixer en homes i Anna Comet (CA Vic) en dones. La 8a Cursa de Muntanya de Vacarisses – Cursa de la Campana i 2a Mitja Marató de la Campana també es va disputar diumenge. La mitja va ser per Jorge Tarragó amb 1h35’42 i Pilar Gutes amb 2h02’50”. La cursa de la Campana amb un recorregut de 14.700 metres va ser per Jaume Domingo (CS) i Mònica Ardit.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.