Resultats, RUTA 12 i 14 DE JUNY

0
603

El passat cap de setmana es van disputar tres curses corresponents al calendari català de ruta.
Divendres 12 es va realitzar la 17a edició de la We Run Barcelona – Cursa de Bombers amb victòria per a Mohamed Zarhouni (FCB) amb un temps de 30’08” i una distància de 10 km. El triomf femení ha estat per a la Lisa Ohberg que ha marcat 36’58”.| Diumenge 14 es va disputarà l’11a Cursa de Llafranc – Pujada al Far de Sant Sebastià, on es va imposar Francesc Freixer en homes i Anna Comet (CA Vic) en dones. La 8a Cursa de Muntanya de Vacarisses – Cursa de la Campana i 2a Mitja Marató de la Campana també es va disputar diumenge. La mitja va ser per Jorge Tarragó amb 1h35’42 i Pilar Gutes amb 2h02’50”. La cursa de la Campana amb un recorregut de 14.700 metres va ser per Jaume Domingo (CS) i Mònica Ardit.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.