RUTA 12 i 14 DE JUNY

0
531

El proper cap de setmana, el calendari català de ruta disposa de tres bones ofertes. Divendres 12 es realitzarà la We Run Barcelona – Cursa de Bombers, que aquest any arriba a la 17a edició., organitzada per Nike. Es disputarà pels carrers de Barcelona sobre una distància de 10 km amb sortida a les 21,00 hores a l’Avinguda Reina Maria Cristina i arribada al carrer Selva de Mar. Diumenge 14 es disputarà l’11a Cursa de Llafranc – Pujada al Far de Sant Sebastià, organitzada pel Club Atlètic Palafrugell. Es donarà la sortida a les 9.30 hores des de la Plaça Promontori de Llafranc amb un circuit de camp a través de 10.300 metres i arribada al Far de Sant Sebastià. També es disputarà la quarta edició de la Mini-cursa de Llafranc pels més petits.| També diumenge se celebrarà la 8a Cursa de Muntanya de Vacarisses – Cursa de la Campana i 2a Mitja Marató de la Campana, organitzada per l ‘Associació Esportiva Corredors.cat i l’Ajuntament de Vacarisses. La sortida de la mitja marató es donarà a les 8’00 h a la Plaça Joan Bayà de Vacarisses, i la sortida de la Cursa de la Campana amb un recorregut de 14.700 metres es donarà a les 09.00 hores. Amb un circuit de muntanya entre trams de pista, corriols i un petit tram d’asfalt per sortir i tornar a entrar a la vila, amb l’arribada a l’edifici de La Fàbrica.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.