RUTA 12 i 14 DE JUNY

0
776

El proper cap de setmana, el calendari català de ruta disposa de tres bones ofertes. Divendres 12 es realitzarà la We Run Barcelona – Cursa de Bombers, que aquest any arriba a la 17a edició., organitzada per Nike. Es disputarà pels carrers de Barcelona sobre una distància de 10 km amb sortida a les 21,00 hores a l’Avinguda Reina Maria Cristina i arribada al carrer Selva de Mar. Diumenge 14 es disputarà l’11a Cursa de Llafranc – Pujada al Far de Sant Sebastià, organitzada pel Club Atlètic Palafrugell. Es donarà la sortida a les 9.30 hores des de la Plaça Promontori de Llafranc amb un circuit de camp a través de 10.300 metres i arribada al Far de Sant Sebastià. També es disputarà la quarta edició de la Mini-cursa de Llafranc pels més petits.| També diumenge se celebrarà la 8a Cursa de Muntanya de Vacarisses – Cursa de la Campana i 2a Mitja Marató de la Campana, organitzada per l ‘Associació Esportiva Corredors.cat i l’Ajuntament de Vacarisses. La sortida de la mitja marató es donarà a les 8’00 h a la Plaça Joan Bayà de Vacarisses, i la sortida de la Cursa de la Campana amb un recorregut de 14.700 metres es donarà a les 09.00 hores. Amb un circuit de muntanya entre trams de pista, corriols i un petit tram d’asfalt per sortir i tornar a entrar a la vila, amb l’arribada a l’edifici de La Fàbrica.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.